Puerto Escondidooo

Julkasija Sanna ajankohtana torstaina, elokuuta 13, 2009 1 kommentti
Niin ne paivat on hurahtanut taas vauhdilla taalla Puerto Escondidossa. Paaaktiviteetti mulla on ollu taalla surffaus. Tosin olosuhteet on edelleen liian extremet tai turhan vaisut. No jokatapauksessa vedessa on saanu pelmuta ja se on kiva! Hirveesti ei oo kyl tullu juhlittua vaikka nuita ranskalaisia oli yhessa vaiheessa jopa kaks kavereina... Massu on nyt ollu vahan pipi, joten pakko ollu ottaa iisisti.. No kyl yks ilta kalja kummiski maistu.. Baarissa ei kylla ollu mitaan menoa, et sen puoleen meni rauhassa.

Sit eilen keskiviikkona taalla alko Quiksilverin surffikisat. En kyl kauheesti tajuu tost kisaamisesta mitaan, mut on sita kiva vaan kattoo! Prot osaa hommansa.. Nii ja kisat alkaa aamulla joskus seitteman maissa!!! Ma ajattelin jotenkin et ne on joskus paivalla ku aurinko paistaa natisti.. Ehka ne kisat on kumminki aina sillon ku aallot on hyvia:D Alla vahan videoo ja kuvaa kisoista!





Pro!











Tassa sitten kuvasatoa viela vahan Marqueliasta:



Pikkukyrsa.



Sankybatman!

Tanaan illalla hyokkaan sitten bussilla kohti San Christobal de las Casasia, sitten menen Palenqueen, Palenquesta Tulumiin, sitten Chichen Itzalle, sit Meridaan ja Meridasta lennankin paakaupunkiin ja paakaupunkista sit kotia. Tulipas aidinkielellisesti erinomainen ljause!