Ihana ja hoppuinen viikko

Julkasija Sanna ajankohtana tiistaina, toukokuuta 14, 2013 Ei kommentteja
Viime viikko meni melkoisessa hujauksessa ohi enkä todellakaan ehtinyt sammaloitua sohvalle. Luonnollisesti sain sijoitettua aikaani treenaamiseen ja sen lisäksi hauskanpitoon ystävieni kanssa. Viikonloppuna tuli nimittäin piipahdettua Mikkelissä viettämässä ystäväni polttareita. Polttarit menivät mielestäni loistavasti ja itse päivän sankaritar tuntui nauttivan ohjelmasta täysin siemauksin. Päivä oli meille kaikille ikimuistoinen!

Vaikka viime viikkoon mahtui reippaasti ohjelmoitua tekemistä, sain silti suunnitellut treenit tehtyä ilman suurempia stressejä. Yhteensä treeniä kertyi noin 10 tuntia ja ne jakautuivat näin:
  • Uinti 1:50
  • Pyöräily 4:40
  • Juoksu 2:50
  • Voima 0:45
  • Venyttelyä joitain minuutteja
Yksi viikon ihanimmista treeneistä oli pitkähkö 1,5 tunnin juoksulenkki. Kaivelin kätköistäni vanhan suunnistuskartan ja suuntasin lenkkini Espoon metsiin. Vaihtelun vuoksi oli ihanaa juosta välillä erilaisella alustalla, nuuhkutella raikasta kevätmetsän ilmaa ja kuunnella pikkulintujen viserrystä ohi huristavien autojen sijasta. Auringon vielä paistaessa kauniisti puiden lomasta, ei lenkki olisi voinut olla paljon täydellisempi :)
Lenkkikaveri tarkenee jo uida, itse odottelen vielä uintikelejä

Kaunista Espoolaista metsää

 Helatorstain sumut Savossa
Matkalla Savoon

Näin myös tällä viikolla taas painajaista itse kilpailusta. Tässä unimaailman hörhösetissä uintiosuus piti tällä kertaa suorittaa suolaisessa ja tyrskyisessä joessa. Uinnista selvisin joten kuten hengissä, mutta sitten päänvaivaa aiheutti kadonneet vaihtopisteet. Näin tällä kertaa :)

Tämä viikko tulee myös olemaan kiireinen ja voi olla, että treeneistä on pakko joustaa hieman. Liian väsyneenä ja stressaantuneena ei auta painaa treenistä toiseen. Kropalle pitää antaa aikaa myös chillata hieman ja tämä sääntö pätee jokaiseen ihmiseen, treenasi sitä Ironmanille tai ei. Ei saa kiristää uimalaseja liian tiukalle ettei pilke silmäkulmasta katoa ;)