Keskiviikko 27.8 & torstai 28.8 Koh Chang

Julkasija Sanna ajankohtana torstaina, elokuuta 28, 2008 4 kommenttia
Keskiviikkona ei kyllä tehty mitään erikoista. Käpyteltiin tätä meijän kylää ympäri ja nuuskittiin trooppista ilmaa.. Syöpöteltiin meren rannalla ja ihmeteltiin mitä paikalliset puuhastelee.. Illalla nähtiin myös rantsussa huikea tuli-show. Ukot heitteli palavia köydenpätkiä korkealle ilmaan ja nappas ne kiinni. Makeen näköstä pimeessa yössä meren ryöpsytellessä taustalla! Tietty mä kuvasin sitä näytöstä ihan kamera ojossa. Sit sen esityksen jälkeen näytin niit kuvii yhdelle pojalle, joka esiinty siin showssa. Teijän kaikkien ois pitäny nähdä sen ilme ku se näki ittestään kuvan esiintymässä ja kysy multa, että oonks mä tossa kuvassa. Se oli NIIIIIN hellyyttävää!!! Mun on pakko käydä teettää pari kuvaa siitä esityksestä ja antaa ne sille pojalle:D
Tänä aamuna ei sitten enää laiskoteltu hetkeekään. Heti aamupalan jälkeen tingattiin ittellemme ihan oikeat skootterit ja lähdettiin päristelemään niillä ympäri saarta. Luonnollisesti jo pelkkä skoudella köröttely jänskätti pikkasen, mutta pienet extratörinät tuli myös siitä, että liikenne täällä vasenkätistä! No sekaan vaan ja opettelemaan! Hyvinhän se lopulta sujui ja jos kahvan käänsi aivan etelään mopedi saatto kulkee yli seittemääkymppiä;)
Mopedilla päristellessä tuli nähtyä ensinnäkin aivan upeita maisemia! Mahtavin juttu oli kummiski se ku satuttiin löytämään epämääräisen tien varrelta syrjäinen joki ja paikallisia häiskiä siellä pulikoimassa. Eihän siinä taas ollu muuta vaihtoehtoa kuin viskata ylimääräiset vaatteet joentörmälle ja helikopterilla veteen! Joen vesi oli mukavan vilvoittavaa ja ihan kristallin kirkasta! Paikalliset tykkäs hyppiä hulluna veteen sellasen köyden avulla.. Ja ei me tietystikään menty perässä. SIISTIÄ! Puljailun jälkeen päristettiin syömään sellaseen keskittymään/kylään mikä oli rakennettu osittain meren päälle. No mä söin vaihteeks thaikkulaista ruokaa ja tarjoilija kysyi laitetaanko annos tulisena. Vastasin, että ei kiitos. Itkien söin, mutta söin kumminkin:D Onneks oli vähän Kikan curry-hoitoja pohjalla! Pötsi täynnä lähdettiin vielä tsekkaamaan yks vesiputous. Tolle putoukselle päästäkseen piti marssia vartin verran viidakossa. WOU! Sekin oli niin siistiä. Ei vaan tullu nähtyy mitään kummallisii otuksii. Ainoastaa ihan hiivatin tiheetä kasvillisuutta polun ympärillä. Itte vesiputous oli myös wouwou-ilmestys. Harmi vaan ku kamerasta pimahti just akku ku olin valmis ikuistamaan sen.. Tuli muuten taas puljattua tämänkin joen vedessä, koska paikallisetkin teki niin!
Syyhyä odotellessa, Santtumanttu
Ps. Viis litraa bensaa kustantaa noin kaks euroa. Melkein samat hinnat siis kuin Suomessa.