Ensimmaiset hetket maailmalla

Julkasija Sanna ajankohtana maanantaina, elokuuta 25, 2008 1 kommentti
No kukkuu kaikille! Nyt oon ollu jo reilun vuorokauden taalla Bangkokin sutinassa ja hyvin on menny. Suomesta lahto tosin meinas vahan tokata, kun unohdin tulostaa lentoliput mukaani. Hyva Sanna! Mitas niilla lipuilla nyt niin kauheesti tekis.. No onneks kaikki lippuset oli sahkoisessa muodossa sahkopostissa, joten ei siita sit sen suurempia murheita koitunu. Naurattaa vaan miten voi olla tallanen sahlari:) Lentomatka sujui sitten mukavasti ilman suurempia pomppuja ja jannitysmomentteja. Onneksi myos oman rinkkani matka sujui joutuisasti ja se loysi tiensa omistajansa selkaan oikein sujuvasti.


Ilmailun jalkeen oli vuorossa sitten viela pieni bussimatkailu kohti Bangkokin keskustaa miun oman murun luokse. Matka meni mukavasti nuokkuessa ja akkia olinki jo Epun kainalossa (vahan myos Jugibugin). Sitte me siina vaihdeltiin kuulumisia, murkinoitiin samalla ja kaytiin heittaa meikan romut meijan mokkiin..

Loppupaiva vietettiin luovasti toteuttaen itteamme turisteina. Ensiks kaytiin ihmetteleen kaikenlaisia Buddhia tuktukin kyydilla. Buddhat oli hienoja ja tuktuk (tuktuk on jotakuinkin mopon ja avoauton risteytys) kyyti rajua tuossa kaaosmaisessa liikenteessa. Tuktukin kyydissa paasi myos hyvin aistimaan Bangkokin raikkaan ilmanlaadun. So fresh! No mut hyvin kulkee henki viela! Buddhien henkisesta ilmapiirista oli hyva paasta palautumaan normaalin valaistumisen tasolle ja lahtee shoppaamaan (poikien ehdotus, Buddha saa ihmeita aikaan). Materialismin nimessa siis suunnaksi yksi Bangkokin suurimmista ostoskeskuksista. Se oli ihan jaatavan suuri! Ite en ostanu mitaan. Kaytiin tuolla muuten syomassa sushia. En ollukaan syony sushia aikasemmin ja sehan oli ihan maittavaa!



Illansuussa suuntasimme Khaosan Roadille eli tuttavallisemmin kaaoskadulle. Siella myydaan sitten ihan tosissaan kaikenlaista turistikraasaa. UGH! No pakko oli ostaa Lacosten paita kahdella eurolla. Paidassa luki jopa made in france. Vouh! Taytyy olla aito:) Onpahan nyt jotain vaattetta mita hiissata rinkassa mukana. Kaaoskadulla ryystettiin myos vahan bucketteja (Zirsi you know..) ja biletettiin. Oltiin jossain ihan huikeessa diskossa, jossa oli oikeestaan vaan paikallisia. Sit siella oli joku paikallinen bandi, joka villitse ne ihmiset ihan lopullisesti. Ei pystyny samoihin mooveihin ku ne. Mutta oli ihan huippu ilta!