Loysaaaaaa

Julkasija Sanna ajankohtana sunnuntaina, elokuuta 31, 2008 3 kommenttia
Ei tehty eilen mittaa eika teha tanaan mittaa. Taa on menny nyt ihan pelkaks rannalla makaamiseks. Hyva se niinki on valilla. Huomenissa ois sitte tarkotus singahtaa snorkkelointiretkelle ihan koko paivaks. Toivottavasti sielta pinnan alta loytyis mielenkiintoisia orkkimorkkeja. Ja se hiivatin nemokala sais loytyy kans. Oon yrittany bongata sita jo vuodesta 2006 lahtien mut ei oo mokomaa fisua nakyny. Ehka huomenna? Alunperin meinattiin muuten suorittaa taalla Padin open water diver -sukelluskurssi, mut se ois menny sit niin sykkimiseks, et siirrettiin sita sit hamaan tulevaisuuteen.. Ehtiihan sita tassa neljan kuukauden aikana. Taallapain maailmaa kannattaa kylla sukelluskurssi suorittaa, koska se on huomattavasti halvempi kuin Suomessa. Maisemat vesitilassa saattavat myos olla varikkaammat kuin Saimaassa.

Tiistaina onkin jo edessa siirtyminen takaisin Bangkokiin yhdeksi yoksi ja sielta jatkamme keskiviikkona sitten kohti Kuala Lumpuria. Tiistaina illalla tapaamme Bangkokin hulinassa miun serkun Mallun ja hanen miehensa Peterin. JEEJEE! Mallu ja Peter on matkalla Ausseista Saksaan ja ne stoppaa matkalla Bangkokissa. Aika hyva sattuma, etta ollaan siella samaan aikaan! Onhan siita jo vuosi ku ollaan viimeeks nahty!

Meika joutuukin muuten aiemmista matkasuunnitelmista poiketen matkustamaan KL:n turistina, koska Malesian paassa niilla on ollu jotain atk-ongelmia enka oo sen vuoks saanu koululta hyvaksymiskirjetta. Alunperin mun ois pitany matkustaa Malesiaan taa hyvaksymiskirje kainalossa, jotta olisin saanu rajalta suoraan opiskelijaviisumin.

No nyt meen siis turistina ja jossain vaiheessa turistiviisumi muuttuu opiskelijaviisumiks.. Ei tasta mulle onneks aiheudu mittaan lisakustannuksia. Toivotaan vaan, et Malesian viranomaiset ei sit panttaa meijan passeja kauheen kauaa. Nehan siis vie meijan passit noin viideks viikoks opiskelijaviisumin kasittelya varten. Normaalisti koko passi/viisumiprosessi on kestany sen noin viis viikkoo, joten toivottavasti atk-ongelmat ei viivastyta tota prosessii kauaa.. Ilman passia emme pysty Malesiasta poistumaan ja se vahan vaikeuttaa aasiassa matkustelua.

Niin ja nyt naita tarinoita pitais kaikkien pystyy kommentoimaan! Ei tarvii ollla mitaan url-hassakoita.
Muuten lenttokenttahaslaykset meni talla kertaa kokonaan Finnairin piikkiin! Pohdiskeltiin asiaa Epun kanssa ja todetttiin etta ne oli vaarassa en mina! MOYH! Ei saa pienta ihmista tuolla tavalla pelotella --> kitkeraa palautetta finskille menemaan;) Luulis, et ne tuollaset asiat tietais. Eihan tuonne Bangkokiin juuri ketaan lenna.. No ma lahden nyt miettimaan kitkeraa palautetta alle palmupuun. Heippahei ja jaksamisia kaikille. Myos Konttori-Krisselle;)