Mitamitamita kun kestaa

Julkasija Sanna ajankohtana sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008 3 kommenttia
Aaargh taas on vierahtany niiin kiesisesti aikaa kun on viimeeks ehtiny kirjotella tanne. Ja nykyaaan tuntuu, etta kaikki naa mun blogitekstit alkaa samalla valitusvirrella.. Haluaisko joku alkaa tuunailla melodioita?!?!
Nyt joutuu taas siirtymaan ajassa yli kymmenen paivaa taaksepain, keskiviikkoon 5.11. Sillon jatkui siis koulu Mabulin retken jalkeen. Voin sanoa, etta pikkisen vasytti aamulla tunnilla kun oli ehtiny nukkua niin vahan. Toisaalta aina noilla tunneilla alkaa vahan pilkkia:D Juu ja nyt oli sit kaks kurssia paallekain. Tutustuttiin meijan uuteen professooriin Intiasta. Se sai heti lempinimen Dr. Curry. Hirmuisen sympaattinen seta verrattuna tahan meijan toisen kurssin luennoitsijaan Nigeriasta.
Torstaina 6.11 oli taas normikoulupaiva. Illalla oli yhen koulukaverin synttarit ja perjantaina 7.11 normipaiva. Perjantaina mentiin myos tuijottamaan uusin Bond! Odotukset oli aika ristiriitaiset, pelkasin ihan kauheesti, et tuo leffa olis ihan suhu. Eika se kylla kauheen vakuuttavasti alkanu. Hirmee maiske oli jo kaynnissa ensimmaisen 15 sekunnin jalkeen. Lopputulos ei ollu pelatty pettymys, mut ei se leffa kylla mikaan hyvakaan ollu. Nii ja tietysti sita oli myos sensuroitu. Perussettia taalla.
8.11. Lauantai. Koulua. Jep. Motivaatio nolla. Ulkona aurinkoista. Iska lahti illalla kohti koti Suomea.
9.11. Sunnuntai. Kouluhommia. Kaikennakoista piti kirjottaa eika hommat meinaa valmistua. Moyh. Alkaa jo harmittaa kun taa loppuu viikon paasta. No koulun loppuminen ei niinkaan harmita vaan KL:ssa olemisen loppuminen!
Maanantain 10.11. Uusi viikko uudet kujeet! Eli viimeista kouluviikkoa viedaan. Talla viikolla tiedossa kauheesti esitelmia. Power pointti suhisee Margaret thatcerista, Jack Welchista, Fidel Castrosta, Urakarikoista ja kiinan markkinoille siirtymisesta. Paa suhisee silti tyhjaa. Nii kauhiast hommaa. Juu ja kaks tenttia olis viela. Epun porukat tuli myos kylaan!
Keskiviikkona meilla oli taman Nigerialaisen Nelsonin kurssin lopputentti. Voin sanoo et se oli aika tyhja arpa. Kaveri kysy tentissa yhden kysymyksen ja kysymys oli yhdesta ainoasta pp-kalvosta. Kurssimateriaali oli kumminkin suhteellisen laaja. Yhteistyo Nelsonin kanssa huipentui torstaina pidettaviin esityksiin. Mikaan ryhma ei saanu talta opettajalta positiivista palautetta toistaan. Se vaan lyttas kaikkien aikaansaannokset. Hieno fiilis! Kaikenlisaks Nelsoni jai viela moneen otteeseen kiinni siita ettei edes ollu kuunnellu meidan esityksia. Grr. Ja kurssikirjana meilla oli taman Nelsonin kirjottama opus, jossa oli kaytetty lahteena Wikipediaa. Hienoa. Tama kurssi oli suuuri pettymys naihin edellisiin verrattuna.
Perjantaina meilla oli sitten taman Dr. Curryn tentti. Tenttissa oli montamonituista kysymysta ja niihin kesti vastata kauhian pitkasti. Hyva tentti silti. Dr. Currysta jai huippufiilis. Se oli niin sympaattinen seta:D Tietysti perjantaina oli myos pikkujoulut ja siella oli joulupukki tonttuineen. Oli kaikki ulkomaalaiset ihmeissaan!
Nyt pitaa taas lopettaa. Tuleivaisuudensuunnitelmaa pistan taas tulemaan heti kun paasen tietsalle!