Tropiikin auringossa

Julkasija Sanna ajankohtana lauantaina, marraskuuta 29, 2008 Ei kommentteja
Moikkatirallaa taas!

Nyt elellaa jo lauantaissa, mutta alanpa kertoa juttua viime tiistaista 25.11. Sillon meilla oli siis mopedit toista paivaa kaytossa. Hienon karttamme avulla tuumittiin, etta lahdetaanpa tsekkaamaan sellanen temppeli kuin Tanah Lot. Se naytti ainakin postikorteissa hienolta! Nyt myos meijan koulukaveri Joni lahti tyttoystavineen meijan punaisen ferrarimopon peesiin. Liikennehan taalla on aika kaoottista, mutta me vedeltiin taalla jo melkein kuin vanhat tekijat. Karttakin oli niin hieno, etta eksyttiin vaan pari kertaa ja pari kertaa piti kysyy neuvoa paikallisilta. Ihan jokakerta paikalliset eivat edes ymmartaneet mita kysyttiin. Sisainen GPS seka ajoittain bongatut tienviitat veivat meidat kuitenkin hienosti perille! Temppelilla oli taas kasoittain kaikenlaista turistikraasaa myynnissa ja tooosi halvaallla ja vaan just mulle lady. Eiha myo mitaan ostettu. Itte temppeli oli veikea ja Eppu kavi siunauttaumassa ittensa. Siunauksen merkiks haa sai riisia ottaansa ja kukan korvan taakse! Temppelilla kaytiin viela syomassa ja lehdettiin sit huruttelee takasin Kutaa kohti, jotta ehdittais viela surffaamaan auringonlaskuun.

Auringonlaskussa olikin muikiaa surffailla! Illalla lahdettiinkin sitten ihmettelemaan yoelamaa.

Keskiviikkona ei tehty oikein mitaan ihmeellista. Surffaamisestakaan ei tullu oikein mittaa ku ei ollu sitten minkaanlaisia aaltoja.

Torstaina piti ottaa heti takas kaikki keskiviikkona menetetyt aallot! Aamusta iltaan pelkkaa surffausta. Kelit vaihtu auringonpaisteen ja sateen valilla mukavasti. Aattelin, etta kiva kun on valilla pilvista ja sateista niin ei sitten karahda tuo nahka niin helposti. Eipa ei. Tietenkinhan kasien iho oli illalla sellanen mukavan punainen. Ja niinku mia luulin rasvanneeni ihteni hyvin. Taalla tuo aurinko tuntuu olevan aikas kirpakka, joten jos se paistaa pilvettomalta taivaalta niin ihan turha menna aurinkoon ainakaan keskipaivalla. Se nyt ainakin on opittu. Hyvia aaltoja saatiin jokatapauksessa ja hienoja kaatumisia. Valilla ne aallot heittelee silleen et tuntuu ku ois pesukoneessa! Sille meijan koulukaverille Jonille paikalliset huutelikin, etta laundry laundry aina kun se kaatu tai jai aaltojen alle:D Hauska lappa.

Torstaina kavin viela illalla vahan shoppailemassa tuliaisia/joululahjoja. Outille oon ainakin loytany jo jotain, mut enempaa en sitte paljastakaan!

Eilen perjantaina 28.11 kaytiin vahan pyorimassa noitten surffikauppojen outleteissa. Loysin sielta pari kivaa halpaa juttua. Eppu meni sit illalla viela surffaamaan, mut meikkis saasteli vahan tuota palanutta nahkaparkaa ja pidin piknikkia rannalla mutustellen muunmuassa suklaakekseja. Rantsussa viihdyttiin aina auringonlaskuun saakka. Oli komia naky kun tuo molluska uppos horisonttiin ja taivas roihusi komioissa vareissa!

Eilen illalla menin nettiin ja jaadyin ihan taysin. Miun nettilasku oli 5100 rupiaa ja mia annoin sille kassaneidille 51 000 rupiaa eli kymmenkertaisen hinnan. Naa on kamalia naa rupiat ku menee noista nollista ihan sekaste:D Sit myo ollaan aloitettu myos jonkinsortin kylla-halpa -huutelukampania. Taalla aina kun kavelet jonkinsortin kojun ohi (niita on kaikkialla) jokainen myyja huutaa yes! ja heti peraan cheap!. Vaihtoehtoisesti voidaan huutaa myos toisinpain. Aina niille ei jaksa vastata, joten ollaan todettu, etta niin metsa vastaa kuin sinne huutaa. Nykyaan siis kun kuljetaan kadulla ja kun myyjat huutelee meille, niin myo huudellaan niille takas. yessia ja chepia. Huutelutyyli on myos hieman liioiteltu kuten voitte kuvitella! Toistaseks homma toimii ja katumyyjat nauraa meille takas!

Nyt surffaamaan,

Terveisin laundry sanna