Boorneooo o-o-ouuu!

Julkasija Sanna ajankohtana sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008 2 kommenttia
Taalla taas!

Eli nyt lahetaan kelaamaan tata kulunutta viikkoa. Hyvaa matkaa!

Viime tiistaina meilla oli siis koulun puolesta kiinalainen bisnesillallinen. Odotukset oli kovat ja koulussa harjoiteltiin miten tuollaisessa tilanteessa tulis kayttaytya. Mietittiin Epun kanssa jo etukateen millaisia sammakon kinttuja tai ahvenen aivosoluja siella on tarjolla:D No ruoan suhteen paastiin helpolla. Erikoisin erikoisuus oli hyytelomainen merenelavasuikalekeitto. Se oli oikeestaan ihan hyvan makuista, mut sapuska oli rakenteellisesti vahan hassua suussa. Se siis kavi vahan tokkimaan. Sitten saatiin myos syodaksemme kuuluisaa Pekingin ankkaa. Ankka oli oikein maittavaa! Myos riisiviinia tuli kokeiltua sanomalla kaverille gambei ja kippamaalla litku kurkkuun. Riisiviini ei ollu niin pahaa kuin kuvittelin:D Sitten mia myos pidin kiinalaiseen tyyliin illallisella puheen. Opettajan mielesta puhe oli excellent elikka loistava;) Kaikinpuolin mahtava kokemus tuo illallinen. Laitan sielta kuvia tulemaan varmaankin reilun viikon paasta.

Keskiviikkona meilla oli sitten tiedossa yritysvierailu NokiaSiemens networksille. NSN:llahan on toimisto noissa kuuluisissa Petronas-torneissa, joten ennen vierailua joutu lahinna jannittamaan kuinka korkealle me paastais! Ja korkeellehan sita paastiiin! Kolmanneksi ylimpaan toimistoon! Ikkunoista oli huikiatmuikiathuimaavat nakymat! Normituristit paasee tuohon torniin sellaselle tasanteelle, joka 42. kerroksessa, joten kylla meita todellakin lykasti. Nii ja kaikkien kannattaa nyt sitten kattoa leffa kuin Ansa viritetty. Siina seikkaillaan juurikin Malesiassa ja kiipeillaan painovoimaa uhmaten Petronaseissa. On siina myos kuvaa Lumppurin kauniilta juna-asemalta.

Torstai tuhraantui sitten opiskellessa. Paivalla esitettiin koulussa meijan ryhmatyo. Ryhmatyomme oli mahtava menestys. Meilla oli siina naytelmia mukana ja kaikinpuolin show oli elava. Ma esitin muslimia ja Eppu ahkeraa Malesian kiinalaista. Juonesta en nyt jaksa enempaa selittaa saatte itte kuvitella millasta rapellysta oli yleisolle tarjolla! Opettaja hurmaantui meista ja arvosanaks pamahti A+ eli parhain mahdollinen. Ihme hiketysta taa opiskelu:D Kaikesta mainioudesta huolimatta illalla joutu viela tikistaa tenttikirjoja ja luentoprujuja perjantaiseen tenttiin. Vahan homma meinas lipsahtaa paivaunien puolelle, mut.. Sehan on ihan normaalia.

Perjantaina oli siis tentti. Se oli aika helppo tai silta se ainakin tuntu. Kasa monivalintoja ja vaan yks essee. Essee oli aiheesta Anglosaksinen ja Thaimaalaisen kulttuurin erot ja miten naissa kulttureissa bisnesneuvotellaan. Onneks osasin jotain sonkottaa. Illalla oli kemut ja Jukka tuli Singaporesta kylaan meijan kampille. Kivaa!

Lauantaina oli sit perushengailupaiva. Illalla kaytiin kimpassa jalkiruoilla meijan malesialaisten ystavien ja Jukan kanssa. Sit Liuyana ja Q tuli viela illalla meijan kampille kattomaan kuvia Suomesta ja hopottelemaan. Lauantain viimeisina tunteina yritettiin Epun kanssa viela pakata romuja yhteen nippuun Borneon seikkailua varten!

Nyt ollaan sitten taalla Borneolla. Lentokentalle lahdettiiin aamulla neljan aikaan noin neljan tunnin younien jalkeen. Grrrh etta vaskatti. Onneks airasian ilmabussi oli sen verran tyhja, etta meikahan oikais tan jattimaisen ruodon yhdelle penkkiriville sileeks ja aloin nahda unia. Lentokone karautti tanne Kinabalun kaupunkiin kymmenen maissa aamulla ja sitten lahdettiinkin yomajan hakuun. Ei jaksettu kauhiasti sita arpoa ja otettiin eka hotelli mika oli halpa. Nyt aletaan sitten suunnitella miten tuo Kinabalun vuori aiotaan vallottaa!

Naissa vasymystikoissa en nyt jaksa kirjottaa enempaa. Katotaan missa vaiheessa ehdin taas raportoimaan! Kirsille viela paljon onnea ja Paulalle KOVASTI TSEMPPIA tan kuun koitokseen!!!! IKAVA KAIKKIA NASSUKOITA, suutelmia!!!