Alkutaival Suomesta aina San Luis Potosihin saakka

Julkasija Sanna ajankohtana perjantaina, kesäkuuta 19, 2009 1 kommentti
Vihdoin loysin tietokoneen ja toimivan netin!

Reissuun lahdin siis 17.6 Helsingista ja lentelin Lontoon kautta Mexico Cityyn. Lennot meni hyvin ja tavaratkin loysivat perille (HUH). Lontoossa mulla oli sellanen viiden tunnin vaihtoaika ja se meni ihan rattosasti ku sellanen laakariseta intoutu juttelemaan mulle. Ite en vaan ollu kauheella juttutuulella, mut nopeesti hurahti aika...

Meksiko cityyn saavuin siina puol kasin maissa paikallista kelloa (eli puol neljan maissa aamulla Suomen aikaa..) Pikkusen oli tokkurainen paakoppa. Enpa tehny oikeen muuta ku otin taksin hotellille ja alkeellisella espanjallani onnistuin kirjautumaan sisaan netista varaamaani hotelliin. Se oli onneks ihan ok siisti. Alue oli vaan aika karua ulkoapain seuraavan paivan paivanvalossakin. Enpa siis innostunu kiertelee siella kauheesti seuraavana aamuna vaan suuntasin sujuvasti suoraan bussiasemalle. Meninpa muuten metrolla tuonne bussiasemalle. Mun hotellin seta anto mulle nimittain nipun metrolippuja, joten se reissu ei maksanu mulle mitaan! Eipa se kylla muutenkaan ois maksanu ku noin 5 eurosenttia... Metrossa piti olla sitten erityisen varovainen vorojen suhteen. Eipa multa mitaan varastettu ja metrolla meneminen oli oikein mukava kokemus!















Hotelli Mexico Cityssa. Ok.















Nakyma hostellsta. Ok sekin:D

Bussiasemalla vaihdoin nettilippuni oikeeseen bussilippuun. Sekin onnistui talla hienolla epsanjan taidollani! Bussiinkin loysin. Bussi oli varustettu oikein erityisen mukavilla penkeilla ja turvatarkastukset oli ihan ameriiikan mallia. Kassit katottiin, metallinpaljastimista piti kulkea ja bussissa olijat videokuvattiin! Juu ja bussilla menin siis kaupunkiin nimelta San Luis Potosi. Matka kesti kaiketi viis tuntia.. Ei tuntunu sen 11 tunnin lennnon jalkeen miltaa.. San Luis Potosiihin paastyani menin taas taksilla ehka netista varmaani hotelliin. Taas perussonkotysta ja kumma kylla varaukseni oli ok! Jeee! Pikkusen aikaero meinas vaivata joten en kauheesti tehny muuta ku kavin syomassa ja painuin pehkuihin.

Nyt onki sitten perjantai eli juhannusaatto. Juhannusaaton suunnitelmia mulla ei todellakaan ole! Kunhan pyorin taallla San Luis Potosissa ja nautin auringosta, joka paistelee talla hetkella. Taalla ei muuten ihan torkysen kuuma ookkaan! Kossupullo unohtu matkasta joten senkaan puolesta ei oikein paase tunnelmiin! No mutta ens vuonna sitten!!! Ehka kayn nauttimassa Coronaa eli hienointa olutta maailmassa:)

Nailla reiteilla milla oon nyt kulkenu ni ei muuten paljoo muita turisteja oo nakyny! Yhden kaden sormilla voi ne laskea. Se on vahan outoo kun tuolla Aasian suunnalla on kylla tottunu nakemaan jos kaikenlaisia reppureetuja. No eikohan niittenkin maara ala lisaantya kun suuntaan ensi viikolla sinne Morelian suunnalle. Nii ja onneks osaan sita espanjaa edes auttavasti. Taalla ei kylla todellakaan paljoa enkkua osata! Adios amigos nytten. Yritan ehka kirjoitella huomenna lisaa riippuen siita miten tama ailahtelevainen nettikahvila on auki!



















San Luis Potosista.














Lisaa kaunista SLP:ta.













Erityisesti Annalle! Taa on vasta eka minka nain. Maksais 300 dollaria Anna!