Salsaa, torakoita ja retkia

Julkasija Sanna ajankohtana maanantaina, kesäkuuta 29, 2009 2 kommenttia
Perjantaina koulutuksen paatteeks lahettiin porukalla vahan rimpsalle, mut aika ajoissa tultiin kampille takas. Meijjan italiaano jai kuitenkin pidemmaks aikaa ja vahan pelattiin miten se huppelissa loytaa takas kampille. Ihme tuurilla se seilaa ja kaikki meni hyvin:D

Lauantaina me ei sillain tehty mitaan ihmeellista. Pyorittiin kaupungilla ja ihmeteltiin elamanmenoa, jota tassa kaupungissa kylla riittaa. Pitaa laittaa siitakin videoita. Illalla sitten kampilla vilisikin kasoittain torakoita, joita kylla osasin kauhistella oikein hyvin. Hyi saakeli. Niihin rumiluksiin ei kylla voi tottua!!! Onneks meilla on nyt kampilla myrkkya jota en kylla saastele.



Ihme show Moreliassa!!!

Sunnuntaina suunnattiin sitten heti aamusta retkelle kohti Paricutin-nimista paikkaa. Lahto oli jo kasilta aamulla tai oikeastaan viela aikaisemmin kun meidan kuski tuli puol tuntia liian ajoissa. Voipa sita nakojaan nainkin kayda vaikka ollaan Meksikossa. Retki oli kaiken kaikkiaan tosi ihana!!! Ekaks mentiin visiitille yhdelle maailman nuorimmista tulivuorista, joka ilmeisestikin syntyi tai ainakin purkautui 40-luvun alussa haudaten alleen yhden kylan. Ketaan ei kylla onneks kuollu, mutta ei kylasta kylla juuri mitaan jaany jaljelle. Kirkon jamat torottaa sielta kovettuneen laavan valista. Se oli musta vaan jotenkin vaikuttavan nakosta ja viela kun se samainen tulivuori siinsi siina taustalla... Ja stressaajille huomio ettei tulkkarivuori oo talla hetkella aktiivinen! Tulivuorelle mentiin muuten hepoilla. Sekin oli ihanaa vaikka mun hepo melkein vetas nenilleen siella vaikeessa maastossa:(. Yritan laittaa tasta ratsastuksesta vahan videoo jos suostuu tulemaan.. Alla myos kuvia kirkosta. Nii joo ja tehtiin myos tulivuorireissun jalkeen visiittia pariin Purepecha-intiaanikylaan. Siella naisilla oli hauskat varikkaat vaatteet ja niista sai kilon mansikoita 50 sentilla!



Ma ja mun ihana heppa!



Heppavideo!



Laavan alle jaanyt kirkko.



Laavalla jyratty kirkko toisesta suuntaa.







Tanaan maanantaina meilla piti sit olla koulutuksen toinen osa aamulla yhdeltatoista ja silloin meidan piti saada tietaa keta kaikkia meidan leireille on tulossa. Mutta mutta! Kouluttajalla olikin joku tarkea tapaaminen hallituksen tyyppien kanssa joten meidan koulutus siirtyikin iltapaivaan! Jotenkin niin arvasin tan:D Mut tatahan taa on ja ei mua haittaa ku nyt sit ehtii viela paivittaa blogia.. Illalla onkin mulla lahto kohti miun tyopaikkaa. Iiik jannittaa! Mutta nyt Meksiko kuittaa.

PS. ihmemankiaaliot kay kommentoimassa tata plokia:D