Aurinkoista urheilua

Julkasija Sanna ajankohtana maanantaina, maaliskuuta 25, 2013 Ei kommentteja
Viime viikon voisi summata vaikkapa niin, että urheiltua tuli noin 8 h 45 min:
  • Uinti 1 h 30 min
  • Pyöräily 1 h 30 min
  • Juoksu 3 h 20 min
  • Hiihto 1 h 30 min
  • Voima 55 min
Sain tälläkin viikolla kaikki suunnitellut treenit tehtyä, mutta niiden toteutusaikataulua sain rukkailla moneen otteeseen uudestaan erinäisistä syistä. Tämän takia viikonlopulle osui ihan reippaahko treenirupeama, mutta eipä se haitannut. Auringon räiskyessä taivaalla ulkoliikunta on täydellistä ja ikkunallisissa uimahalleissa voi kuvitella treenaavansa Karibianmeressä.
Varsinais-Suomessa kelpasi iltalenkitellä.

Paloheinässä Tintin kanssa sivakoimassa sunnuntaina.
Posti kiikutti uuden nipun treenivaatteita yms varusteita.

 
Palataanpa takaisin urheilustatistiikkoihin tekstiilien parista. Alla siis hieman kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta treenattujen lajien ja määrien kannalta. Lajikirjo on hyvin lajinomainen ja kaikkia osa-alueita on pyritty harjoittamaan suht tasapuolisesti. Tehot ovat pääosin vielä matalia. Treenimääriä on kasvateltu pikkuhiljaa ja niiden suhteen trendi tulee olemaan nouseva, katsotaan missä nousulle tulee katto vastaan. 


Tällä viikolla olisi taas tarkoitus pitää kehityskeskustelu fyysisen kunnon kanssa ja katsastaa nykytilanne. Kehityskeskustelu pitää sisällään 400 metrin uinti-, 5 kilsan juoksumatto- sekä pyöräilyn osalta FTP-testin. Jännittävää :)

Kävi testeissä miten kävi, koppaan sunnuntaina pääsiäismunat kainaloon ja suuntaan Saariselälle sivakoimaan viikoksi. Kun palaan sieltä, ennustan etelään sulia maanteitä :)