Levoton viikko

Julkasija Sanna ajankohtana maanantaina, maaliskuuta 18, 2013 Ei kommentteja
Viime viikkoon ei mahtunut yhtään urheilutonta päivää ja tämmöistä ei olekaan ihan hetkeen tapahtunut. Pikkuhiljaa tässä voi siis jo sanoa treenaavansa.

Viime viikon alkupuoliskon treenit painottuivat vesipeuhun puolelle. Ensiksi oli Ceruksen aikuisten uimakoulua ja sitten uimariystäväni vetämää treeniä. Tämän wannabekroolarin tulisi viikon oppien mukaan potkia hieman vähemmän ja yrittää saada käsiveto menemään suoraan ja ja ja... Siispä toistoja, toistoja ja vähän vielä lisää toistoja. Onneksi noita uintitutoreita on olemassa, muuten olisin ihan lirissä uintitekniikkani kanssa.

Loppuviikosta aika kului sitten enemmän lenkkareissa ja jalkaterät liimattuina klosseihin. Tärkeää perusduunia myös tämä. Juoksun ja polkemisen lisäksi viikkoon mahtui myös yksi hehkuttamisen arvoinen lihaskuntotreeni. Lihastreenini on hieman kuntopiiri/toiminnallistyyppinen. Toistoja tulee suht paljon ja syke pysyy hyvin ylhäällä koko punttaamisen ajan. Tällä viikolla jaksoin vetää ohjelmaani viisi kierrosta läpi, eli enkat paukkui! Tämä sitten tarkoitti, että jaksoin tehdä 100 box-jumpia ja 50 yhden jalan kyykkyä (tekniikka tosin priorisoituna ohi kyykyn syvyyden)! Treenin jälkeen oli sellainen olo, että terveiset lihassoluille meni perille:)

 Kokonaisuudessaan viikkoon mahtui treeniä rapiat 8,5 h tällä jakaumalla:
Treenimääräni ovat vielä sen verran alhaisia, että aikaa jää muullekin elämällä, eli partyamiselle ja kahvittelulle ;) Perjantaina olimme opiskelukavereiden kanssa ravintolassa varjojuhlimassa rapiat 100-vuotta täyttänyttä kiltaamme ja sunnuntaina kävin kaikenkarvaisten ystävieni kanssa yhdessä hesalaisessa kahvilassa täydentämässä energiavarastoja dallaspullukan merkeissä. Naminami. Nyt siis uusilla energioilla kohti uutta treeniviikkoa!