Jorinat Joroisista

Julkasija Sanna ajankohtana keskiviikkona, heinäkuuta 17, 2013 3 kommenttia
Viikot rallattavat vauhdilla eteenpäin enkä ole ehtinyt paljon tänne kuulumiasiani kertomaan. Ei tässä välissä toisaalta mitään sen kummempaa ole ehtinyt tapahtua. Treenattu on niin hyvin kuin vain suinkin on ollut mahdollista. Välillä treenit ovat sujuneet mukavasti, mutta onpa välissä ollut vähän väsyneempää jaksoakin. Tärkeimpänä tällä hetkellä mielessä pyörii kuitenkin lauantaina kisattava Joroisten puolitriathlon. Kisaan on enää muutama päivä aikaa ja fiilis on odottava. Aivan pian pääsen avaamaan kisakauteni triathlonin puolella.

Muistan kuinka viime vuonna jännitin Joroisten starttia aivan tolkuttomissa määrin. En ole yleensä mikään superjännittäjä, mutta viime vuonna pasmani olivat sekaisin useamman päivän ajan. Onneksi sitten sentään kisa-aamuna sain koottua itseni ja käännettyä jännittämisen iloiseksi energiaksi. Loppujen lopuksi kisa meni omiin tavoitteisiini nähden mainiosti. Viime vuonna pääsin tälläiseen tulokseen:
  • Uinti 40:35
  • Vaihto 3:14
  • Pyöräily 3:15
  • Vaihto 3:28
  • Juoksu 1:49
  • Yhteensä ~5:52















Tunnelmia viime vuoden skaboista. Huomaa hieno kisakukka, siitä minut tunnistaa tänäkin vuonna!

Mitähän tänä vuonna sitten sopisi odottaa? 

Uintia uskon pystyväni parantamaan. Uintitekniikkani ja tuntuma veteen on aavistuksen verran parempi viime vuoteen verrattuna. Toisaalta tänä vuonna uinnin lähdössä on viime vuoteen nähden paljon enemmän porukkaa ja heistä suurin osa on miehiä. Saattaapi siis olla etten murskautumisen pelossa uskalla tunkea ihan kärkiporukkaan. En kyllä ajatellut peränurkkiinkaan jäädä maleksimaan. Taktiikkana uinnissa on siis lähteä suht kärjessä siten, että pääsee omaan uintirytmiin mahdollisimman pian. Uinnissa pitää olla reipas tuntuma eikä tekniikka saa hajota.

Pyöräilyajankin pitäisi kaiken järjen mukaan parantua jo ihan sillä logiikalla ettei reittiä ole tänä vuonna venytetty 4 ylimääräisellä kilometrillä. Pyöräilyyn ajattelin soveltaa samaa taktiikkaa kuin viime vuonnakin. Ajan koko osuuden tasaisella temmolla läpi seuraten tehomittarini lukemia. Luultavasti tällä osuudella minusta paukkaa porukkaa jatkuvalla syötöllä ohi, mutta en anna sen häiritä. Taktiikkanani on saada tarpeeksi tuoreet kintut juoksuosuudelle alle.

Juoksuajasta en osaa sanoa mitään. Viime vuonna juoksu lähti kulkemaan heti alusta lähtien kuin unelma ja nakutin kierrokset tasaisen tappavaan tahtiin loppuun saakka. Toivoisin samaa fiilistä tällekin vuodelle ja sitä myötä myös parannusta juoksutulokseen.

Oikean tuloksen näkee ensi lauantaina. Yritän pöhistä radan läpi parhaani mukaan ja pitää pilkkeen silmäkulmassa virkeänä!

Onneksi tänä vuonna on joku juttu mikä pistää jännittämään viime vuoden tyyliin. Meidän perheen vasen laitahyökkääjää asettuu nimittäin starttiviivalle meikäläisen kanssa. Katsotaan kumpi talouden tahtipuikkoa heiluttaa ;)
















Siellä se vasen laituri painaa menemään!

Tämän kuvan myötä vielä suuremmoiset tsempit kaikille Joroisilla kisaaville! Tehkää parhaanne, nauttikaa kisasta ja muistakaa hymyillä :) Kiitos myös etukäteen kisajärjestäjille, lukuisille vapaaehtoisille ja maailman parhaimmalle tukiverkostolleni. 




















PS. tekemäni Joroisten reittikartta löytyy muuten täältä .