Elamaa Lumppurissa

Julkasija Sanna ajankohtana lauantaina, syyskuuta 06, 2008 4 kommenttia
Taa kaupunki on nykyaan sitten Lumppuri, ei enaa KL;)

Taas on puskenu hirveeta hoppua ja hardellia tan pienen ihmisen ymparille. En ees mielestani oo tehny mitaan erityisen erityista, joten en tiia mihin kaikki aika on menny.. Nyt siis tulee jonkinlaista selvitysta mita taalla suurkaupungin sykkeessa on taas tapahtunu. Nii joo, eihan tassa oo ollu kun eilinen perjantai valissa sitten viimisen blogitekstin.. Ooon vahan sekasin kaikista paivista ja kellonajoista.. En oo saanu ostettua kalenteriakaan ku ne ei oo kuulemma viela ilmestyny?!

Jepulis. Elikka mitas eilen perjantaina tapahtui? Aamulla herattiin siis viela meijan hienosta hotellista, sullottiin meijan romut rinkkoihin ja lahettiin muuttopuuhiin;) Muutto oli tosi helppo operaziooni. Vietiin vaan rinkat meijan kamppaan. Siistia! Niin hulppeet nakymat ikkunoista! Sitten tehtiin kamppisten kanssa vahan puutoslistaa siita mita hankittais yhessa meijan okytaloon;)

Puutoslista kourassa huristeltiin taksilla arvatkaa minne? No ette kylla arvaa. IKEAAAN! Voi elama sentaan. Sit syotiin siella hodarit pikkelsilla ja ihmeteltiin myytavia piparkakkuja. Niiiiiin pohjosmaalainen paikka ja melkein samanlainen kuin Espoon vastaava yksikko. Eika ollu kauheen halpaa. No eipa me paljoo mitaan ostetukaan. Olipahan nyt nahty sekin ihme ja kamppa muuttui vahan enemman kodiksi..

Nakyma ikkunasta

Meijan huone

Loppuillan pyorin sitten tuossa allaolevassa ostoskeskuksessa. Oli pakko yrittaa hankkia pari siistimpaa koulupaitaa, koska en ottanu Suomesta juuri mitaan vaatteita mukaan. Pari kivaa pikeepaitaa loysinkin yhdesta surffikaupasta:) En oo kylla ihan varma onko tuollaiset ostoskeskukset ihmisten mielenterveydelle hyvaks. Miulle ei varmaan ainakaan:) No kai siihenkin tottuu, mut kyl tuo sisahuvipuisto silti vahan overiks menee:) Suuri maailma suuret huvit. Niin kai se menee. Mitahan jos menis Amerikkaan matkustelemaan? Siella on kaikki varmaan ainakin kolme kertaa suurempaa!

Taa Malesia on kylla huomattavasti erilaisempi kuin Thaimaa ainakin nain ensikokemusten perusteella. Tai lahinna puhun varmaan ihmisista. Ensinnakin ihmiset taalla on paljon enemman intialaisten/nepalilaisten/turkkilaisten nakoisia. On taalla tietysti paljon tullu vastaan myos habitukseltaan kiinailais/japanilaistyyppisia immeisia. Oman vahvan leimansa tanne antaa tietysti islaminusko. Taalla nakyy enemman tai vahemman hunnutettuja naisia, iisoja komioita moskeijoita ja lehtiin on painettu kellonajat, etta koska pitaisi rukoilla. Ihan hirveesti ei tallaisia valkoisia lansimaalaisempia ihmisia nay. Miehille sanotaa aina sir sita ja sir tata ja miesta ehka huomioidaan taalla jotenkin enemman kuin naista. Sit minuu ihmetyttaa se, et miks jotkut naiset on hunnutettuja silleen et silmat vaan nakyy ja jotkin on huivitettu sitten paljon vapaampaan tyyliin. On vahan uskonnonopit painunut unholaan.. Taytyy ottaa selvaa! Nii ja sitten taalla on nyt meneillaan ramadan elikka ymparipyoreesti paasto. Valosanaikaan ei siis kuuluisi syoda yms.. Ramadan loppuu 29.9, joten sillon on odotettavissa juhlat. Taalla on ollu muuten vastikaan Malesian kansallispaiva. Sen takia taalla on ihan alyttomasti Malesian lippuja ihan joka paikassa! Sekin on janskan nakosta.

Nyt pitaa taas alkaa lopetella ja lahtee metsastamaan nettiliittymaa jostain. Puhelinliittyman hankinki jo. Sen numero on +6018-2038458. Jos miulle haluu soittaa tai tekstata. Jos tekstaatte kannattaa pistaa sitten nimi peraan, koska tuolla uudella sim-kortilla mulla ei oo oikein kenenkaan numeroita. Soittaminen ei pitais olla Suomesta pain kauhian kallista, joten suosisin sita. En tiia miten kallista miun on tosta liittymasta laittaa tekstareita Suomeen. Sit jos mulle soittaa ja en vastaa niin ma en valttamatta tieda kuka mulle on soittanu eli uutta puheluu vaan myohemmin tulemaan. Nyt pitaa lopetella. Hyvia vointeja kaikille!