Vihdoin Kuala Lumpurissa

Julkasija Sanna ajankohtana torstaina, syyskuuta 04, 2008 4 kommenttia
Nyt on ollu viimeiset paivat aivan hullua hassakkaa ja tekemista on riittany kuin joulupukilla konsanaan. Tasta tarinasta voi siis tulla piiiitka ja sekava. Koittakaa kestaa mun kirjoitusaatoksissa perassa!

Viime tiistaina siis matkustettiin Koh Changilta Bangkokiin. Homma meinas menna liian jannaks jo heti aamusta. Me ei nimittain meinattu millaan saada taksia hotellilta satamaan, josta meijan kyyti (lautta + sitten bussi) kohti Bangkokia lahtis. Yritettiin saada taksia 50 minuuttia, mut ei onnistuttu. Mentiin ajoissa vonkaamaan taksia, koska tiedettiin sen saamisen olevan vaikiaa. Ei ihan uskottu sen olevan noin kinkkista. Lopulta meilla oli kymmenen minsaa aikaa siihen, et lautta lahtis ja me oltiin viela hotellilla. Hotellilta kesti taksilla noin vartin verran satamaan.. Sit rupes jo vahan jannittaa. Tassa vaiheessa loysin yhden taksin, joka pyysi tuosta matkasta kymmenen euroa, koska tiesi millaisella aikataululla me oltiin liikkeella (mun moka kun menin sen kertomaan). Normaalisti taa matka maksaa 2 euroa. Varsinaiset myyjan markkinat siis. Ei kummiskaan suostuttu tuohon hintaan vaan jotenkin onnistuttiin vonkaamaan ittellemme neljan euron taksi. JES! Tiedettiin myos ettei lautta mita luultavimminkaan lahtis viela puolelta, joten ehdimme siihen loistavasti ja paasimme lopulta hienosti Bangkokiin asti.

Bangkokissa varattiin taas yks hostelli seuraavaks yoks ja sit lahdettiin tapaamaan miun serkkua. Sekaan seikkailu ei menny ihan linnuntieta;) Meilla oli siis tarkoituksena menna taksilla Hilton-hotellille. Taksikuski naytti myos ymmartavan, etta sinne pitais paasta. Puolentunnin ajelun jalkeen saavuttiin Hiltonille tai niin ainakin luultin. Tultiin jonkun hienon Eastin-hotellin aulaan. Jannissaan vahan ote herpaantu ja sitten valkeni totuus. Eastin ei oo sama paikka kuin Hilton --> paattelykykyni aarisuoritus. Oma taksikuski oli tietysti jo rynnistany talla pohjassa kaukaisuuteen. Eastinin ovipojan avustuksella alettiin sitten tinkaamaan uutta taksia. Sitten tarahti taas yllatys. Bangkokissa on kaks Hiltonin-miljoonaperheen hotlaa. Ei tietoa kumpaan pitais menna enka saanu miun serkkuu puhelimella kiinni. Parin tiedonjyvasen avulla pystyin kuitenkin arpomaan kumpaan Hiltonin meijan pitais paasta. Ja oikeaanhan me loydettiin! JEEJEE! Loppuilta menikin sitten Hiltonin hulppeissa puitteissa mukavasti rupatellen ja drinksutellen. Mahtava ilta siis kaikin puolin! Kiitos siita viela Marjutille ja Peterille.

Keskiviikkoaamuna heratys oli armoton. Kannykka rupes rutisemaan heraamisen kunniaks jo kolmelta yolla. Nouuuuuu! Akkia vallyjen valista rinkka selassa ulos ja kohti lentokenttaa. Taa matka meni hyvin ja AirAsian siivilla paastiin oikein hyvin perille Kuala Lumpuriin. AirAsia on Aasian suurin halpalentoyhtio eika tan yhden lennon perusteella voi moittia sen palveluita mitenkaan. Lentokentalta paastiin myos sujuvasti ihan keskustaan asti. Ihme ja kumma;) Tassa vaiheessa alkoi sitten jo olla kohtalaisen ryytynyt olotila niskassa. Tan vuoksi paatettiin alkaa leikkia hillokeisareita ja kaveltiin suoraan yhteen vahan hintavampaan hotelliin ja buukattiin sielta kaks yota. Yks yo makso 50 ecua, joten eipa se Suomen hintoihin verrattuna oo kauheen paha ja hotelli on todellakin siisti&hyvin luxus;) Arvatkee kui mukava ol piasta oikein kunnon suihkuun, josta tulee hyvalla paineella vetta. Nyt sai tukankin puhtaas ku oli jotain milla huuhdella shamppoot poies. Illalla aloitettiin myos alustava kampan metsastys. Niin ja hankin kannykkaliittyman. Sen kanssa on viela vahan probleemaa. Pistan numeroa tulemaan kunhan homma selkenee.

Tanaan torstaina kiidettiin aamupaivaks koululle orientaatiotilaisuuteen. Se oli ihan jees. Ei mitenkaan kummallinen. Koulun fasiliteetit on oikein hyvat ja henkilokunta vaikuttaa ystavalliselta. Eikohan tassa siis opiskelujenkin makuun paasta!

Orientaatiotilaisuuden jalkeen aloitettiin sitten todellinen asunnon metsastys. Hirveeta tinkaamista & vaantoa ja lopulta loydettiin unelmien asunto! Meijan kamppa on ihan keskustassa, pilvenpiirtajassa, 32. kerroksessa ja sen alla on aivan jarkyttavan iso ostokeskus + maailman suurin sisahuvipuisto. Huhhuh siis! Vuokra noin 270 e perpeppu. Vaikuttaa hyvalle. Huomenna perjantaina muutetaan!

Nyt ois viela paljon tarinaa jaljella, mutta ei ehdi napsutella enempaa. Luultavasti lauantaina tulee lisaa turinaa. Adios siis siihen saakka. Voikaa kaikki hyvin!