Lauantai 6.9 & sunnuntai 7.9

Julkasija Sanna ajankohtana maanantaina, syyskuuta 08, 2008 2 kommenttia
Lauantai 6.9 & sunnuntai 7.9

Lauvantaina heti aamupalan pupellettua hyökkasin kuntosalille urheilemaan. Niin siis tuossa meidän alakerrassa 15. kerroksessa on meidän käytettävissä IIISO uima-allasalue ja sali. JIPPII! En oo nimittäin kolmeen viikkoon juurikaan hikoillu urheilun merkeissä. Tämä on ollu ihan tietoinen valinta. Tuossa ajassa luulis ehtivän palautua maratonin ruhjeista ja eikä näissä ilmasto-oloissa ulkona sykkiminen ihan kauheesti houkuta.. En kyllä muista koska oisin pitäny näin pitkän liikunnattoman tauon?! No eipä sillä niin väliä. Salilla ei kyllä sitten menny ihan putkeen. Ensin juoksin juoksumatolla eikä siitä meinannu tulla mitään ku maratonilla kipeytyny polvi teki tenän. No sit menin riehumaan punttien kanssa se tyssäs kauheeseen pyörtymis&heikotus olotilaan. Ei oo siis urheilu mulle hyväksJ No ei vaineskaa. Sunnuntaina sitten paremmalla menestyksellä.

Sporttailun jälkeen lähdettiin kyseleen kaupungille nettiliittymiä. Täällä mokkulan kaltaiset systeemit on ihan uusinta huutoa ja hinnat on sitten sen mukaisia. Pelkkä mokkula kustantaa täällä 700 ringitiä mikä euroissa meinaa yli 100. Ei siis tuollasta systeemiä oteta ainakaan! Onneks löyty yks sellanen nettivaihtoehto mikä maksaa vaan 60 rimpulaa/kuunkierto (n. 13 ecua) mikä ei oo läheskään yhtä mahdoton idea. Joo ja tän kämpän vuokraaja tarjos myös nettiä 200 rinkulilla (n. 40 euroo). Todettiin, et myös se on liian kallis ja luultavasti jonkin sortin huijausta;)

Ilta päätettiin sitten töllötämällä leffaa meijän alakerran leffateatteri kompleksissa. Käytiin kattoo Love guru. Se leffa oli kyllä täysin järjetön/päätön/hervoton! Leffa kustansi 2 euroo pertakapuoli eikä siis tuhonnu lompakon sisältöä pahasti. Hyvää enkkuharjoitusta saatiin myös. Ihan samoille tyhmille vitseille nää malesialaisetkin muuten nauroi!

Sunnuntaiaamu alkoi samanlaisissa puuhissa kuin lauantaikin. Menin taas huhkimaan salille. Tällä kertaa jätin polven kurittamisen vähemmälle ja menin sitkuttamaan sellaseen crosstrainer vehkeeseen. Siinä hurahti hyvin puolisen tuntia ja hiki irtos hyvin! Sit vielä päälle lihasten kouristelua painot kädessä ja johan iski maitohappoa kroppaan;) Hyvä fiilis! Nyt ei pökerryttäny yhtään ja jakso rynnistää täysillä! Grrr, kyllä täällä siis jotakuinkin hyvin pystyy urheilla, joten pääkoppakin kestää ehkä kasassa jouluun asti, kunnes sitten ahdan itteeni kokonaisen suomalaisen joulukinkun ja poksahdan. Nyt vähän väsytää eikä juttu kestä kasassaJ

Salin jälkeen oli taas vuorossa jonkin sortin huhkimista. Lähettiin ettimään Eelle kouluvaatteita ja laukkua. Hienot löyvettiin ja nyt ei sitte tarttee lampsia kouluun speedot kintuissa. Shoppailun lomassa meikä kävi myös manikyyrissä niinku citynaisten kuuluukin. Nyt on sitte komiat kynnetkin. Pituuttakin on sen verran, että suunnistusreissun jälkeen kynsien alta vois löytyä runsaastikin isänmaata! Ladylikena sipsuttelin meijän alakerran markettiin ostamaan vähän murua massukan täytteeks.

Aikani sitten haahuilin siellä kaupassa ja tutkailin mitä kaikkea siellä myydän. Silmien siinä skannatessa hyllyä jätti pumppu yhtäkkiä yhen lyönnin väliin. Mitäs hittoo tossa yhessä paketissa lukikaan? Jumatsuikka siinähän lukee muffinsvuoka selväks savoks! Ei perskutaretale. Äkkiä se paketti käteen. Käänsin sen ympäri. Toisella puolella oli sitten vadelmamuffinien ohje edelleenkin selvällä suomen kielellä. Ihan kummallista. Teki mieli alkaa hehkuttaa asiaa kaikille siellä kaupassa, mut sit aattelin kuitenkin pitää normaalin ihmisen julkisivuni kunnossa ja jatkoin matkaa tyynesti eteenpäin.

Sunnuntai-iltani piti myös alkaa valmistautuu koulun alkuun. Maanantaina se sit alkaa. Eka kurssi on nimeltään Global Business Environmet elikkä globaali bisnes ympäristö. Sen meille turinoi Prohvessoori George P. Moschis Ameriikasta. Toinen kurssi on sitten Asian Management ja siinä opetellaan bisneksen tekoa aasialaiseen tyyliin. Viimeksi mainitun kurssin vetää Francis Piron Malesian teknillisestä yliopistosta. Innolla odotan millaista lukutoukkailu täällä suunnalla on.