Nokka kohti tavoitetta

Julkasija Sanna ajankohtana tiistaina, helmikuuta 05, 2013 Ei kommentteja
Noniin, nyt päästään vihdoin asiaan. Tämä viikko käynnistää varsinaiset treenit kohti lokakuussa siintävää Ironwoman-tavoitetta. Harjoittelu lähtee liikkeelle varsin maltillisella peruskuntojaksolla. Ohjelmassa on siis kevyitä pyöräily-, juoksu- ja uintisettejä. Määrätkin pysyttelevät vielä aika alhaisella tasolla.

Minun on pakko lähteä taas perusteista liikkeelle, koska syksy meni urkkailujen osalta hieman harakoille :) Heinäkuisen Joroisten puolitriathlonin jälkeen hankkiuduin johonkin urheilulliseen lukkotilaan. Kun minulla ei enää ollut tavoitetta mitä varten treenata, en oikein osannut lähteä lenkille. Kesän vaihduttua syksyyn, onnistuin jotenkin paiskimaan melko lailla töitä enkä sitten silloinkaan onnistunut pääsemään lenkkirytmiin kiinni.

Tässä menneinä viikkoina olen taas alkanut ulkoiluttaa ja uitatattaa itseäni säännöllisemmin. Olemme myös treeniporukkamme kesken tehneet lähtötasotestejä uinnissa, pyöräilyssä ja juoksussa. On sanomattakin selvää, että useamman kuukauden urheilullisen taantumakauden jälkeen tuloskunnossa ei ole mitään hurraamista :) Turha tätä on kuitenkaan surkutella ja itkeä tekemättömien asioiden perään. Tossua toisen eteen ja kuntokäyrä nousuun!

Eilen ohjelmassa oli siis tunnin juoksulenkki maltillisilla sykkeillä. Tänään onkin sitten vuorossa jo lepopäivä, tosin päivän semi-liikunnaliseen osioon lukeutuu turboahdetun nelivedon ulkoilutus :)

Categories: , ,