Viikko viikolta

Julkasija Sanna ajankohtana sunnuntaina, helmikuuta 24, 2013 1 kommentti
Näinpä se hurahti kolmaskin treeniviikko käsistä. Tällä viikolla olin vähän huono treenautettava siinä mielessä, että tulin lipsauttaneeksi viikkon muutaman ylimääräisen, treeniohjelmaan kuulumattoman, harjoituksen. Tämä ei kuitenkaan liene olevan vaarallista kunhan sitä ei ota tavaksi.

Yhteensä ehdin hikoilla tällä viikolla kahdeksan tuntia. Lajijakaumaa voi tarkastella taas tuosta treeniympyrästä. Erityisen ihanaa oli tehdä uintitreenejä tällä viikolla, koska uimahalleissa oli todella rauhallista. Mitä ilmeisemmin väki oli paennut etelästä suksimaan muille maille.

 


Tapahtuipa tällä viikolla myös jotain pientä jännää. Ilmoitin itseni nyt virallisesti Challenge Barcelona-kilpailuun. Nyt tämä tavoite on viimeistään totisinta totta :) Tänään on tasan 223 treenipäivää jäljellä käytettäksi fiksusti.

__________________________________________________________________________________

 

La operación se ha realizado correctamente
Estimado triatleta gracias por inscribirte al Challenge, esperamos verte pronto disfrutando de un entorno incomparable para disfrutar del Triatlón.
Tenemos todo preparado para que tú y tu familia disfrutéis de una de las mejores pruebas de larga distancia del mundo, disfrutar de nuestro mar, nuestras carreteras y del calor de nuestras costas.

Bienvenido!!!
__________________________________________________________________________________

Ensi viikko on treenien puolesta hieman kepoisampi ja tarkoituksena olisi taas testailla onko kuntokäyrä löytänyt tietänsä yhtään ylöspäin sitten tammikuun noteerausten. Toki odotettavissa ei ole mitään supertykityksiä, mutta jotain muutosta on täytyny tapahtua. Jaiks, testejä odotellessa! 

Loppuun vielä tunnelmia neli- ja kaksijalkaisten talvitouhuista. Kiitos Tintille kuvasta :)