Tavoite asetettu

Julkasija Sanna ajankohtana lauantaina, tammikuuta 19, 2013 Ei kommentteja
Päätös kauden 2013 koitoskohteesta on nyt vihdoin tehty. Valinta osui tällä kertaa Barcelonassa 6.10.2013 järjestettävään Challenge Barcelona-kisaan. Vaihtoehtoja oli useita, mutta lopulliseksi valintakriteeriksi muodostui kisan ajankohta. Nyt on siis jäljellä yhdeksän hyvää treenikuukautta ja sitten voikin jo alkaa kevennellä :)

Muut kauden 2013 suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Tarkoituksenani olisi aloittaa suunnitelmallisempi treenaminen helmikuun alussa. Mitä tämä suunnitelmallisuus sitten tarkoittaa, siitä jatkossa lisää. Tietysti myös Joroisten puolitriathlon kuuluu kesän ohjelmistoon. Muuten kisakalenterini ammottaa tyhjyyttään. Ideoita sen täyttämiseksi toki on, niistäkin myöhemmin lisää.

Uhkaavasti myös näyttää siltä, että tarkoitukseni olisi jalostaa tästä matkapäiväkirjasta ihan oikea treeniblogi. Haluan kertoa treenieni sujumisesta ja tavoitteestani päästä läpi täysimittainen triathlonkisa, jollaiseen en ole koskaan aiemmin osallistunut. Haaste on iso ja matkalle tulee varmasti mahtumaan erilaisia koukeroita. Olen erittäin innostunut tästä haastavasta projektista :)