Toinen päivä La Fortunassa

Julkasija Sanna ajankohtana lauantaina, tammikuuta 05, 2013 Ei kommentteja
Toinen päivä majesteettisen tulivuoren juurella ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Tavoitteenamme oli kavuta uusien aussiystäviemme kanssa kilometrin korkeudessa sijaitsevalla Cerro Chaton kraaterijärvelle.

Lähdimme ajoissa liikkeelle ja täräytimme taksilla luonnonpuiston porteille, josta aloimme tarpoa järveä kohti. Etenimme hyvää tahtia ja äkkiä olimmekin hienolla näkoalapaikalla ihailemassa tulivuoren jylhiä piirteitä. Näköalapaikalta yritimme lähteä huippua kohti, mutta emme oikein tienneet mihin jatkaa. Kokeilimme paria eri polkua, mutta kummastakin jäi tyhjä arpa käteen. Ei siinä auttanut muu kuin kysyä puiston oppaalta, että mihin meidän pitäisi mennä. Kysymyksen vastauksesta kävi ilmi, että olimme ihan väärässä paikassa:) Järvelle pääsisi tulivuoren toiselta puolelta.

Aussinuorten piti ehtiä iltapäivällä Monteverdeen vievään bussiin, joten kraaterijärvelle kapuaminen piti unohtaa tässä vaiheessa, harmi sillä paikka on kuulemma upea. Äkkiä keksimme kuitenkin suunnitelma B:n, ja sehän oli tietysti kuumat lähteet! Ja nimenomaan nämä luonnolliset ja ilmaiset kuumat lähteet. Tämä suunnitelma ei sitten ollut yhtään huono. Kuumat lähteet sijaitsivat vehreän luonnon keskellä ja saimme puljata siellä keskenämme kuumassa virtaavassa vedessä. Rentoa!

Pohdimme vielä Epun kanssa josko olisimme iltapäivällä käyneet hipsimässä kraaterijärvelle, mutta päitämme alkoi juimia sen verran, että päätimme jäädä lepäilemään riippumertoihin.