Treenileiri, raportti 4

Julkasija Sanna ajankohtana tiistaina, elokuuta 20, 2013 Ei kommentteja
Nyt tulisi vihdoin raportti numero neljä Calellan treenileiristä! Palataanpa siis ajassa reilusti taaksepäin, aina maanantaihin 29.7.

Heräsin maanantaihin melko voipuneena sunnuntaisesta seikkailusta. Onneksi tällä kertaa oli kyseessä hieman spesiaalimpi päivä, joten väsymyksestä viis. Heti aamun alkajaisiksi Tintti nimittäin löyttäityi meidän sporttijengiin. Alunperin Tintin tosin piti tulla jo sunnuntai-illasta meitä ilahduttamaan, mutta Finskin siivissä ei ollut tällä kertaa luvattua pitoa. Noh, aamuksi perille :)

Aloitimme aamun yhdessä syömällä oikein tuhdin aamupalan ja nautiskelemalla vakkarikahvilastani hakeemaani aamukahvia. Pupeltamisen lomassa aloimme kartoittaa päivän action plania. Lopulta suunnitelmaksi muodostui kevyt uintitreeni päivälle ja illaksi katsomaan MM-uinteja Barcelonaan.

Uintireenit käytiin vetäisemässä paikallisessa Crol Centressä, joka on ilmeisesti suhteellisen suosittu huippu-uimareiden harjoitusmekka. Kun me sinne ensi kertaa astelimme, niin meinasihan siinä leuka loksahtaa auki itse kultakin. Paikka oli käytännössä tyhjä ja meillä oli kymmenen 50 metrin ulkouimarataa käytössämme. Ei kyllä käynyt kaakeleiden katselu kyrsimään!

  


Päivän treenit hoidettuamme hyppäsimme iltapäivästä Barcelonaan vievään junaan ja suuntasimme kohti MM-uinteja. Olimme ostaneet liput etukäteen netistä, joten sen kummempia säätöjä ei tarvinnut enää vääntää. Kävelimme vain kisapaikalle ja istahdimme nautiskelamaan kisatunnelmasta. Harmillisesti maanantai-iltana ei uinut yhtään suomalaista. Olisi ollut kiva kannustaa heitä!

Kisahalli

Kannustettiin hulluna ja mietittiin miten tuollaiset lihakset saa ;)

Tapasteltiin pimientoseja, patataseja ja quesoja.

Jotain sattumanlaukaisuja kännykästä. Olin aika huono turisti tällä reissulla.

Illan kruunasi mikäs muukaan kuin Justin Bieber-gelato, se maistui ihan HubbaBubba-purkalle. Olisihan se pitänyt arvata :)