Aherrusta ja suunnittelua

Julkasija Sanna ajankohtana torstaina, syyskuuta 18, 2008 6 kommenttia
Eilen aherrettiin kouluhommia ja niin ollaan aherrettu tanaankin! Kylla on kiinalaisten filosofien ajatukset mielenkiintoisia. Nyt ku on paassy jyvalle niitten pohdinnoista pitais seuraavaksi verrata niita lansimaiseen ajattelu/johtamistyyliin.. Jippii! Hedelmallinen juttu on tassa nyt kylla kasilla! Ehka kuulette myohemmin lisaa. On nimittain sen verran pimeeta tarinaa:D

Eilen illalla opiskelujen jalkeen lahdettiin steppailemaan Kuala Lumpurin kuuluille torneille eli Petronasin twin towereille. Nehan oli himpskutin hienot ihan siita laheltakin katsottuna eika vaan omasta ikkunasta nahden. Vieressa vahan kuvaa kun siirran torneja parempaan kulmaan oman asunnon ikkunaani nahden.


Huomenissa sykahdamme sitten ylankoalueille vahan juoksemaan & vaeltelemaan. On toi juoksumatolla hiihtaminen toisinaan vahan puuduttavaa, joten kiva paasta pitkasta aikaa OIKEASTI OIKEASTI juoksemaan. Ylankoalueilta pitais myos loytyy maailman suurin kukka elikka Rafflesia (ei nayta kuvissa kauheen kauniilta:). Sielta tulee sitten varmaankin seuraavaa raporttia. Nyt koululta kotiin ja illalla ihmettelemaan kiinalaiskaupunginosan ihmeita!