Kuulumisia

Julkasija Sanna ajankohtana keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2009 1 kommentti
Hellurei!

Piitkasta aikaa taas vahan jutskailua blogiin. Tassa on meinaan nyt parina viime paivana ollu vahan ongelmia tietokoneiden suhteen kun taalla vahan tuuleskeli yhtena yona niin sitten meni sahkot veke vahan pidemmaks aikaa.. No tanaan taas toimii sahkot koko kylassa. Viikonloppuna meidan piti lahtee poies taalta Cololan kylasta mutta eipahan siita mitaan tullu ku autotie on suljettu osittain.. Kun tie on sulki ei myoskaan bussit kulje, josta taas seuraa luonnollisesti se ettei mekaan mihinkaan pystyta lahtemaan. Ei olla siis paljoo voitu mittaan tehha ku hikoilla taalla Cololan kauniilla rannoilla. No kay se nainkin.. Tosin nyt alkaa vahan tympia ku ei oo mitaan tekemista. Joku pallo olis edes kiva et vois pelata jotain.. Nainkin jo viime yona unta et mulla oli hirvee kasa golf- ja sabapalloja. Toinen juttu mita oon miettiny on se etten yhtaan ihmettele miks moni alkaa karystella tupaski armeijassa.. On vissiin armeijassa vahan tylsaa et tupakki on hyva ajanviete:D Ehka meikakin aloittaa polttelun taalla:D No joo en sentaan!

Viikonloppulauantaina siis vahan hummattiin tequilan voimalla. Tulipahan sitakin maistettua nyt reilun kahden viikon Meksikossa olon jalkeen.. Kylhan tuo naytti meille maistuvan:D Ei sita kuitenkaan tullu juotua niin paljoo et seuraavana paivana ois nuppia kolottanu! Sunnuntaina siis suunnattiin tutustumaan yhteen lahella olevaan rantaan nimelta Maruata. Siella ois voinu surffata, mut Tyynimeri oli sen verran raivona ettei palj kannattanu lahtee yrittaa.. Hieno ranta silti. Sit kaytiin vahan ekskulla paikallisessa riippumattotehtaassa. Ostinki sielta miulle ja Epulle jattiriippumaton. Katotaan milla hauiksilla kannan sen kotiin:D

Muanantaina lahdettiin taas tutustumaan yhteen uuteen rantaan tassa lahella.. Oli hiivatin kuuma paiva. Vahan tuulta ja ei pilvia. Aappuvvaaa! Ei voinu olla ku varjossa aksana! Yolla sit taas toita kilppareiden kans.. Yks kilpparinpesa loydettiin ja se otus oli pykanny sinne 108 munaa! Kiesus!

Etta tallasta taa elama taalla on. Oikein mukavaa! Ei saa hermostua siella kotosuomessa. Kaikki taalla toimii, mut vaan omalla tyylilla... Vahan hitaammalla sykkeella.. Ruokaa riittaa, vetta on, rauhallista & turvallista ja paikalliset immeiset on toooodeeellla mukavia. Puhuvat vaan epsanjaa vahan aksentilla, joten valilla ottaa aina aikansa tajuta.. Ymmarran jo mielestani aika hyvin puhuttua kielta mutten itte viela kauheen hyvin osaa puhuu. Kovin kuitenkin yritetaan oppia:D Kylla ma taalla tykkaan olla! Harmi vaan kun noita vapaaehtoisia on nyt niin vahan tuon sikataudin takii.. Niin ja siit sikataudista ei oo palj hajuakaan taalla. Paikalliset sanoo vaan, et se silla haluttiin nostaa kauhee mediakohu ja pelko ihmisissa, jotta voitiin ajaa pari lakia siina sivussa akkia lapi, jotka ei muuten valttis olis ihmisten vastustuksen takii kayny painsa.. Niinpa niin.

Nyt Colola kiittaa ja kuittaa. Katotaan taas koska jaksan tan kuumuuden keskella kirjotella:)