Viiden tahden hotelli

Julkasija Sanna ajankohtana tiistaina, heinäkuuta 14, 2009 Ei kommentteja
Ohhoh, enpas ookkaan vahaan aikaan jaksanu kirjotella.. Taalla on aina vaan niin kuuma ettei netissa jaksais istua eika oikein missaan:D Eika silla etta kiire olis.

Taytynee vissiin palata ajassa takaisin viime viikkoon ja hopotella vahan mita sillon tapahtui. Viikko sit maanantainahan me kaytiin auton kanssa yhdella laheisella rannalla. No tiistaina ei taidettu tehda mitaan? Keskiviikoks saatinkin taas kuskit ja autot kayttoon eli suuntima uudelle rannalle. Taa ranta oliki sitten toodella muikia! Allot oli sopivan pikkuruisia, joten ei sitten tarvinnu lapiolla mattaa hiekkaa uimahousuista poies:D Juu ja aamun kohokohtana loytyi meidan suihkusta nuijapaita! RAKASTAN ELAIMIA! Taytyy jotain keksia niitten poistamiseks. Ma ehdotin et laitettais sinne joku kala joka tykkaa nuijapaista, mut muut ei lammenny ajatukselle. Hoh:D Ruostunut siivila on talla hetkella se paras vaihtoehto siis. Ehka noin kymmenen vuotta sitten olisin ollut haltioissani nuijiksista. Nyt vahan vahemman. Rantsupaivan paatteeks sain suomalaisvieraan leirille! Tyton, joka on ollu aiemmin Cololassa leiriohjaajana ja on nyt taalla vaan visiitilla. Lisaks se heitti niskaan kauheen ykkosmyrskyn --> sahkotolpat hohti tulipalloina ja tietysti sahkot meni kylasta.

Tosrtai ja perjantai tais kuluu ihan normaaleissa merkeissa tyoskennellen ja touhuten. Tietysti saadettiin myos meidan viikonlopun tekemisia kun piti loytaa joku kuljetus seuraavaan kaupunkiin mista voi sit taas hyppaa bussiin. Ei muuta raportoitavaa kuin etta nuijapaat kasvaa.

Lauantaiaamuna startattiin jo ennen seiskaa liikkeelle. Seiskalta piti lahtee lava-auton kyydilla, mut ukko paattiki tulla oikein kunnolla ajoissa. Taa meksikolaisten aika-ajattelu on viela pikkusen mystinen miulle. No jokatapauksessa matkaa taitettiin lava-autolla ja parilla eri bussilla. Joskus kolmen maissa paastiin sitten Xihuatanejon kylaan ja hostelliin. Meijjan hostelli oli ihan huippu! Sen omistaja on sellanen pikkuruinen pippuripussi Mali. Hostelli on taynna Malin tekemaa taidetta ja Malilla on labbis nimeltansa Troy! Iltapaivasta kaytiin sit vahan Xihuatanejon kylassa shoppailee (en kylla ostanu mitaan), ja ennenkaikkea nautittiin ihan oikeesta suihkusta!!! Illasta sitten bailaamaan ja tuulettumaan. Oli ihan mukavat bailut vaikkakaan ei mitaan ihmeellista. Kaytiin muuten baarissa nimelta tequilatalo. Tyttojen ei tarvinnu maksaa mitaan sisaan ja pojat makso. Pojat sai sit maksun kunniaks litran kaljapullot kateen:D

Sunnuntaiaamuna nukuttiin sit myohaseen ja otettiin iisisti. Paiva kulutettiin eraalla rannalla, jossa piti olla hyvat snorkkelointisetit. No ranta oli taynna meksikolaisia ja etenkin lapsosia eika snorkkeloinnin kohokohdat niin mairittelevia ollu. Nain muun muassa vessapaperia. Illalla sit italiaano vaansi koko hostellin porukalle pasta carbonarat ja sen jalkeen nukkumatin rohdot ottivat voiton.

Maanantaina matkustettiinkin sitten takaisin Cololaan. Meille selvisi etta autotie on edelleen kiinni eika busseja Cololaan ole.. No lahelle paastiin bussilla ja sitten vaan taksitinkaus ja menoks.. Ei tullu hirveen kalliiks viidella hengella menna taksilla, mut ahterit oli takapenkilla tiukassa! Kotona Cololassa odottikin sitten nipullinen taas mukavia yllareita. Ensinnakin yks riippumatto oli varastettu viikonlopun aikana, meidan astioita oli kaytetty eika niita ollu tiskattu (juu karpaset kylla tykkaa, sanna ei), meidan ruokia oli syoty ja ne oli maistunu siihen tahtiin et rantahiekkakin sai syodakseen ja kivasti oli viela kaikki juomavedetkin juotu. Sit ranskalaiselta oli varastettu sen otsalamppu ja suihkussa ei ollu vetta et ois voinu menna suihkuun. Eika vetta tietysti ollu etta ois ne haisevat tiskit edes voinu tiskata. No nyt sit alko pikkasen hermostuttaa, koska sinne suihkuun ois ollu todella kiva menna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paivan kun naissa helteissa rymyaa kamojen kanssa ja pyorii paskasissa busseissa ois todellakin kiva paasta pesulle.. Tuolla meressa uiminen on yhta tyhjan kanssa... Ja kuten jo aiemmin julistettu se suihku on meijan leirin yksi suurimmista iloista:D Periaatteessa leirilla on paikallisten toimesta 24 tuntinen vartiointi, mut mut..

No nyt tiistaiaamuna meilla ei vielakaan oo suihkuvetta tai onhan tuo kello jo kolme.. Kun siis palaan leiriin taalta kylasta toivon todella et sita vetta ois saatavilla. Kyrsiintymiskayra on meinaan edelleen punaisella:D Rayhaaminen ei nyt kumminkaan auta mitaan.. Pitaa yrittaa tsempata ja toimia yhteistyossa niitten paikallisten kanssa, joita meidan hyvinvointi kiinnostaa! Ja ne onkin ihania tyyppeja! Ollaan jo mm. saatu uus riippumatto kadonneen tilalle ja osa naista tyypeista on oikeesti aivan todella pahoillaan siita mita taalla leirilla on paassy kaymaan viikonlopun aikana. Kyl taa tasta taas kunhan suihkuun paastaan!

Nii ja taalla ei edelleenkaan oo mitaan hajua sikaflunssasta. Ei sen olemassaoloa ees muista ellei mee iltalehden sivuille:D