I feel the earth move

Julkasija Sanna ajankohtana torstaina, heinäkuuta 16, 2009 2 kommenttia
Jebujeee!

Suihku toimii = kaikki toimii! Tosin suihku paatti toimia vasta keskiviikkoaamuna. Meikahan kylla tiistai-iltana kyrsahti omaan paskaisuuteen ja paatin ottaa harkaa sarvista. Kavin lainaamassa naapurin suihkua koska en yksinkertaisesti enaa kestany itteani:D No naapurithan oli yhta lepposia kun savolaiset eika suihkuttelu niitten kotona ollu mikaan ongelma. Voi pihvi kun oli ihanaa!!!!!!!!!! Puhtaana kaikki nayttaa paremmalta. Yks tytto taalla leirilla tosin tuumas ettei hanta niin haittaa olla likanen ku kyl kroppa siihen tottuu. Neiti Prinsessa Paavilainen ei kylla pysty olemaan asiasta samaa mielta:D

Eilen aamulla tapahtui taas jannia Cololassa. Paasin meinaan kokemaan elamani ensimmaisen maanjaristyksen. Tosin kesti vahan aikaa honata mista on kyse. Luulin et joku heiluttaa vahan voimakkaammin meidan bambumajaa. No se olikin sitten ihan pikkuruinen maanjaristys. Ei mitaan sen kummempaa.

Keskiviiikkona juhlittiin myos meidan italialaisen sankarin 23-synttareita. Meilla oli oikein ilmapalloja ja kaikkee! Syotiin ruhtinaallisesti. Meilla oli oikein kanaa ja jalkkariks lettuja vaahterasiirapin kera. Naminami! Illalla piti sit juoda tequilaa mut ei miun oikein tehny mieli. Italiaano tais juoda koko pullon ite silla seuraamuksella etta se havitti reppunsa ja melkein itsensakin yon tunteina. Onneks ollaan kumminki Cololassa ja reppukin sisaltoineen loytyi lopulta tana aamuna.

Sitten vahan tulevasta. Nyt nayttaa ilmeisesti silta etta olen toisen leirin Marqueliassa ja nama kaksi muuta johtatyttoa tulevat mun kanssa. Nain ilmeisestikin siksi koska kylakahakat vaikeuttavat taalla sen verran paljon kaikkea etta leiri on yksinkertaisesti helpompi pitaa Marqueliassa. Kiva juttu, kay mulle. Aikatauluista tiedan talla hetkella ainoastaan sen verran Marqueliassa mun pitaa olla maanantaina. Eli tasta hetkesta eteenpain voi olla etta meikan kuulumisia tulee eetteriin seuraavan kerran vasta aikaisintaan tiistaina. Ei saa siis hataantya, koska kannykkakaan tuskin toimii. Adios amigos!