Tarina Sannan uudesta kahvinkeittimesta

Julkasija Sanna ajankohtana perjantaina, joulukuuta 12, 2008 2 kommenttia
Taalla Vietnamissa on janna tapa juoda kahvia. Ensinnakin sita ryystetaan taalla aika innokkaasti ja kahvia on tarjolla kylmana, kuumaana, mustana, maidolla niin kuin eras bandi tapaa laulaa:D Sitten kaikista hauskin juttu siina on mun mielesta se miten kahvi tarjoillaan. Kahvikupin on paalla on nimittain sellainen juttu, mista se kahvi sitten valuu tuoreeltaan sinne mukiin. Taa systeemi on todella suloinen ja mia oon ihastunu siihen ihan kympilla! Harmi vaan etten mistaan kaupasta oo loytany sellaista kotiin vietavaksi!!! Oon kylla kolunnu Epun kanssa jos jonkinlaisia shoppailuluolia. Viimeisena oljenkortena kaytin sitten meijan hotellin tarjoilijoita ja kysaisin niilta mista voisin ostaa tuollaisen oman kahvinkeittimen. Naa tarjoilijat olivat sitten niiiiin ystavallisia, etta lahjoittivat minulle ihan ikiomaksi tuollaisen keittimen! Ihan huippua mahtavaa makeeta ihanaa!!!! Taa kahvinkeitin ratkaisee myos monia ongelmia meilla kotosalla:D Ensinnakin oon nimittain oppinu juomaan leikkikahvia taalla reissusssa, suuri ihme on siis tapahtunut. No onneksi sentaan vain leikkikahvia. Sitten, jotta voin jatkaa tata hienoa aikuistumisriittia kotosalla ja juoda edelleen kahvia tarvitsen keittimen. No Epun mielesta meille ei tule minkaansortin moccamasteria rupsuttamaan. No nyt minulla on maailman hienoin kahvinkeitin minka Eppukin hyvaksyy ilomielin!!! Hienoa. Nyt sitten vaan kantamaan selka vaarana kahvinpuruja kotiin. Voi tuosta keittimesta teetakin juoda!
















Miun kahvinkeitin!


No mitapas muuta naina paivina on tapahtunut? No keskiviikkona paatettiin jatkaa mopoilua. Aamusta mentiin vaan ensiks mattamaan tunti tennista, koska loydetttiin tenniskentta talta saarelta. Mailojen tilaaminen oli taas hauskaa hassakkkaa ku nayteltiin palloja ja mailoja parhaimmalla teatteritaidollamme. Naama punaisena hehkuen jatkettiin tenniskentilta kohti unelmarantoja. Ja sellaisia loydettiinkin. Oltiin siella ihan kahdestaan ja rouskuteltiin sipsia:D Valilla lehma ja koirat kavi tuijottamassa meita. Tietysti myos paikalliset ahisivat valilla ymparillamme. Rento paiva!

Eilen torstaina sitten aloitetttiin aamu lenkkeilemalla. Juoksin rantahiekassa paljain varpain tunnin verran. Se oli mukavaa. Sitten loppupaiva lotkotettiin rantahiekassa kirjoja lukien ja auringonlaskussa juotiin oluet. Ei tullu ressia.

Tanaan oli vuorossa matkapaiva kohti Phon Phenia. Katsotaan mita siita tulee. Vahan jannittaa! Adios taas seuraaviiin teksteihin.

-Kahvipapu

ps. kohta annan banaania pikkuapinoille, koska ne on niin sopoja, koska ne nukkuu sylikkain.